Klik op het jaartal om naar het gewenste verslag te gaan


H.M.T. Toertocht De Moer 2018

Op maandag 2e Pinksterdag was het voor de 11e keer toertocht de Moer. Zoals altijd was de start bij Henk en Cor van Loon in Dongen. De eerste deelnemers waren er al om 9.00 uur. Ze werden getrakteerd op koffie en thee en een lekkere koek.

Om 10.30 uur werd het startsein gegeven. Jan de Bruijn reed voorop. Hij zet ieder jaar weer een mooie toertocht uit. De tocht ging via Dongen naar Tilburg. Daarna richting Rijen en weer terug naar Dongen. Bij Kees van Dongen stonden de dames klaar met koffie, thee of fris. En natuurlijk met de broodjes worst, ham en kaas.

 

Om 13.30 uur werd gestart voor het 2e gedeelte. 

Deze tocht ging van Dongen naar ’s Gravenmoer. Daarna richting Waspik, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, de Moer en weer terug naar Dongen. Naar Henk en Cor van Loon. Hier stond het buffet weer klaar. We kunnen terug kijken op een mooie dag. We waren met 71 deelnemers en 56 tractoren.

Iedereen heeft weer kunnen genieten en gezellig bij kunnen praten. Jan de Bruijn bedankt voor het steeds weer uitzetten van deze mooie toertochten. Henk en Cor van Loon bedankt dat wij bij jullie te gast mochten zijn. Kees van Dongen bedankt voor het beschikbaar stellen van je museumpje om te lunchen. En natuurlijk ook onze dames bedankt, die er steeds weer voor zorgen dat onze deelnemers niets te kort komen aan eten en drinken. Deelnemers bedankt en weer tot volgend jaar.